SON DAKİKA



Haber > Magazin > Rihanna'dan koronavirüsle mücadeleye 5 milyon dolarlık bağış

Rihanna'dan koronavirüsle mücadeleye 5 milyon dolarlık bağış

22 Mart 2020 Pazar - 16:33




Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgınıyla mücadele eden bir derneğe 5 milyon dolarlık bağış yaparak destek oldu.





Çin'in Wuhan kentinde başlayan corona virüs salgını tüm dünyayı etkisi altına almaya devam ediyor. Birçok ülkede binlerce insanın ölümüne sebep olan hastalığın tedavisi için araştırmalar devam ediyor.

Konuya duyarsız kalmayan ünlü sanatçılar ise maddi yardımlarla corona virüsten kurtulmaya destek olmaya çalışıyor.

Vanessa Hudgens, Justin Timberlike ve Lady Gaga'nın ardından Rihanna da corona virüsle mücadeleye destek oldu.

Barbadoslu şarkıcı, küresel çapta corona virüsle mücadele eden, acil durum hazırlık ve müdahale programlarını finanse eden Clara Lionel Derneği'ne 5 milyon dolar bağışladı.

Rihanna'nın bağışının yerel gıda bankalarını desteklemek, ön hatlarda doktorlar ve hemşireler için tıbbi ekipman satın almak ve Haiti ve Malavi gibi fakir ülkelerde test sağlamak için kullanılacağı öğrenildi.


Dernek Başkanı Justine Lucas ise konuyla ilgili, "Bu sarsıcı salgında yetersiz hizmet alan ve dışlanmış toplulukları korumaktan daha önemli ve daha acil bir şey yok" şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap