SON DAKİKA



Haber > Magazin > Reytingde çakıldı!

Reytingde çakıldı!

06 Eylül 2017 Çarşamba - 13:38








Star TV, yeni yayın dönemi öncesi aldığı ani kararla Zuhal Topal'la yollarını ayırdı, Topal'ın yerine ise gazeteci ve programcı Balçiçek İlter ile anlaştı. Canlı bağlantılarla ipuçlarını inceleyerek çözüme ulaşmaya çalışan Müge Anlı'nın programı benzeri bir formatla karşımıza gelen Balçiçek İlter seyirciden geçer not alamadı. İlter Reyting sıralamasında eski dizilerin tekrar bölümünden bile daha az izlendi ve yüzüncü sırada yer aldı.

Star TV Zuhal Topal'ın izdivaç programını kaldırıp yerine Balçiçek İlter'i getirmişti. İlter'in programı reytingde yüzüncü sırada yer aldı. İlter, aynı saat diliminde farklı bir formatta olan 'Balçiçek İlter ile Olay Yeri' programını sunmasıyla ilgili "çok Radikal bir karar aldım haberciliği bıraktım "demişti.

Canlı bağlantılarla ipuçlarını inceleyerek çözüme ulaşmaya çalışan Müge Anlı'nın programı benzeri bir formatla karşımıza gelen Balçiçek İlter seyirciden geçer not alamadı.

REYTİNGLER DİBİ GÖRDÜ

İlter reyting sıralamasında eski dizilerin tekrar bölümünden bile daha az izlendi ve reyting listesinde yüzüncü sırada yer aldı.


 Yayıncı kuruluş olan star Tv'nin Zuhal Topal'ın kalemini kırdıktan sonra yerine İlter'in dibe çakılan Olay yeri programının reytinglerinin yükselmesi için nasıl bir çözüm bulacağı merak konusu oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap