SON DAKİKA



Haber > Magazin > Reyting uğruna kendimi harcatmam!

Reyting uğruna kendimi harcatmam!

06 Ağustos 2022 Cumartesi - 16:17




Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programının bu haftaki konuğu Bade İşçil oldu. 2013 yılında dünyaevine girip 2016'da ayrıldığı Malkoç Sualp'ten Azur adında bir oğlu olan İşçil, oyunculukta sınırları olup olmadığı sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi: Yapabildiğim kadarını yapmaya çalışırım, müstehcen dışında...





Son olarak Duygu Asena’nın aynı adlı eserinden uyarlanan ve dijital bir platformda yayınlanan 'Aslında Özgürsün' dizisinde rol alan Bade İşçil, Duygu Asena hakkında, "Benim bilmediğim bir dönemde bir akım yaratmış çok değerli biri. Bu proje bana teklif edildiği zaman onu daha çok araştırdım" dedi.

"EVET, HAYATTA BÖYLE ŞEYLER DE OLUYOR"

Dizide evliliğinde mutsuzluklar yaşayan bir kadını canlandıran oyuncu, "Rol gelince 'Evet, hayatta böyle şeyler de oluyor' dedim. Oyunculukta canlandıracağım karakteri çözümlerken, onunla ilgili duyguları anlamaya, empati kurmaya çalışan biriyim. Dizi, kadınların aslında gücüne inanması gerektiğini ve özgür olduğunu savunuyor fikren. ‘Mutsuzsan mutsuzluğunu ifade et, iletişim kur ve olması gereken neyse onu da yapabilirsin’ düşüncesini desteklemeye çalışıyoruz. Bir şansımız var ve doğru yaşamak, keyfini çıkarmak da gerekiyor. Olabildiğince doğru olanı, kendini iyi hissettirecek olan ne ise onu yaşamayı seçmek daha doğru geliyor bana" şeklinde konuştu.

"BENİM İÇİN KADININ DÜŞMENININ YİNE KADIN OLDUĞU ZAMANDI"

İlk kamera önü deneyimi olan program sunuculuğunun ardından oyunculuk teklifleri aldığını söyleyen 38 yaşındaki güzel, kendisini oyunculuğa yönetmen Andaç Haznedaroğlu’nun inandırdığını belirtti.


'Gülpare' dizisinde ilk çekim günümdü. Oyunculuğu hiç bilmiyordum. Andaç Haznedaroğlu ile çok kısa süre beraber çalıştık ama beni bu işe inandırıp, enerjisini bende hissettiğini söyledi. Özellikle kadının düşmanının, yine kadın olduğu zamandı benim için o zamanlar. Beni bir kadın teşvik edince çok mutlu olmuştum. Kadının destek veriyor olması çok daha değerli gelmişti.

'EZEL' AÇIKLAMASI

2009-2011 yılalrı arasında yayınlanan 'Ezel' dizisiyle kariyerinde yükselişe geçen Bade İşçil, "Ezel, benim oyunculuğu anlama alanım oldu. Tuncel Kurtiz gibi bir ustayla karşılıklı oynamaktan dolayı çok şanslıyım. Çok değerli bir kişiydi" ifadelerini kullandı.

"SARIŞINLAR TÜRK TOPLUMUNDA DA VAR"

Sarışın oyuncuların aynı rollerde oynamasıyla ilgili gelen soru üzerine İşçil, "Belli bir kulvara koyuyorlar ve hep o kulvarda aranan oluyor. Bu biraz değişti artık galiba. Gayet sıradanı oynayabiliyoruz. Sarışınlar Türk toplumunda da var. Artık Avrupai bir özellik gibi de değil" yanıtını verdi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap