SON DAKİKA



Haber > Magazin > Rent A Car: İstanbul Atatürk Havalimanı

Rent A Car: İstanbul Atatürk Havalimanı

07 Haziran 2016 Salı - 12:28




Otomobiller günümüz modern yaşantısının en önemli parçalarından birisi haline geldi. Her geçen gün gelişen otomobil teknolojisiyle birlikte trafikte y





Otomobiller günümüz modern yaşantısının en önemli parçalarından birisi haline geldi. Her geçen gün gelişen otomobil teknolojisiyle birlikte trafikte yeni modellerle de karşılaşıyor. Otomobil piyasasının son derece hareketli olmasını sağlayan bu gelişmeler, otomobil kullanımının da sürekli artış göstermesine yol açıyor. Ancak günümüzde her kesimden kişinin otomobil sahibi olması ekonomik yönden pek mümkün olmayabiliyor. Bu durum bu kişilerin otomobil kullanamayacağı anlamına gelmiyor. Çünkü son yıllarda dünyada hayli popüler hale gelen ve Türkiye’de de hızla yaygınlaşan araç kiralama hizmetleri bulunuyor. Kurumsal rent a car şirketleri tarafından sunulan araç kiralama hizmetleri sayesinde şirketlerin filosunda bulunan otomobilleri belirli süreler çerçevesinde uygun fiyatlara kiralayabilme şansı bulunuyor. Oldukça ekonomik bir ulaşım alternatifi olan araç kiralama hizmetleri insanların başta seyahatleri olmak üzere pek çok noktada zamandan tasarruf edebilmelerine ve rahat ulaşımdan yararlanabilmelerine yardımcı oluyor. Türkiye’nin ve hatta dünyanın en önemli kenti olan İstanbul içinde rent a car hizmetleri trafiğin en önemli alternatiflerinden birisidir. İstanbul rent a car şirketleri tarafından sunulan araç kiralama hizmetleri sayesinde bu dünya kentinin tarihi, kültürel, doğal ve sosyal değerlerini en özel biçimde keşfedebilme imkanına sahip olunuyor. İstanbul boğazını veya tarihi yarımadasını hatta yaşamın 7/24 olduğu eğlence mekanlarını en özgür biçimde gezebilmek için bireysel yönetimdeki bir araca ihtiyaç duyuluyor. Bunun için en ekonomik çözüm olarak da İstanbul rent a car hizmetleri öne çıkıyor. Türkiye’nin en eski ve en büyük havalimanı konumunda bulunan İstanbul Atatürk Havalimanı’na yapılan uçak seyahatlerinde de artık araç kiralamak pratik bir hale geldi. Türkiye’de araç kiralama hizmetlerini dünya standartlarına ulaştıran ve popülerleştiren rent a car şirketi Avro Rent A Car, İstanbul Atatürk Havalimanı ofisi ile İstanbul’a yapılan uçak seyahatlerinde kiralık araç bulmak için harcanan zamandan ve efordan tasarruf etme şansı sağlıyor. İstanbul Atatürk Havalimanı ofisi ile uçaktan iner inmez, güvenilir sözleşmeyle ekonomik fiyatlarda araç kiralanmasına sahip olunabiliyor. Geniş araç filosu ile de standart otomobil seçimi zorunluluğundan kurtularak, kiralanacak aracında özgürce seçilebilmesini sağlayarak, maksimum müşteri memnuniyeti oluşturuyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap