SON DAKİKA



Haber > Magazin > Recep İvedik 5'in cast seçimleri başladı

Recep İvedik 5'in cast seçimleri başladı

02 Ağustos 2016 Salı - 18:18




Başarılı komedyen Şahan Gökbakar 'Recep İvedik 5' için yeni yüzler arayışının başladığını sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerine duyurdu.





Şahan Gökbakar geçtiğimiz günlerde yine sosyal medya hesabından Şubat ayında Recep İvedik 5’in geleceğini duyurdu. Kısa süre önce baba olan Gökbakar, Anadolu yakasında özel antrenman yapılan bir spor salonuna kaydoldu. Spor hocasıyla özel çalışma yapan usta oyuncu 15 kilo verdi ve spora hız kesmeden devam ediyor. 35 yaşında olan oyuncu kardeşi ve filmlerinin yönetmenliğini yapan kardeşi Togan Gökbakar’dan da oldukça fazla destek alıyor.

Ünlü komedyen Gökbakar, İnstagram hesabından yaptığı paylaşımda her filmde olduğu gibi 'Recep İvedik 5' için halktan yeni yüzlere yer vereceklerini "EFSANE GERİ DÖNÜYOR RECEP İVEDİK 5 için cast seçmeleri başladı.. Her filmimizde olduğu gibi yine, yeni yüzlere ve yeteneklere kapımızı açıyoruz!!! Filmde rol almak isteyen herkesi özgeçmişini,fotograflarını ve varsa videolarını [email protected] adresine yollamaya davet ediyorum. Belli mi olur belki de karşılıklı oynarsınız benimle... İsmime tıkla, link karşında!" sözleri ile dile getirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap