SON DAKİKA



Haber > Magazin > Rachel Araz 'estetik' iddiaları ile ilgili ilk kez konuştu!

Rachel Araz 'estetik' iddiaları ile ilgili ilk kez konuştu!

26 Kasım 2021 Cuma - 17:01




Sunuculuğunu Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner’in yaptığı, hafta içi her gün saat 11.00’de canlı yayınla ekrana gelen 'teve2 Magazin Masası' programına bugün, Rachel Araz’ın açıklamaları damga vurdu.





Geçtiğimiz günlerde 'estetik' haberleriyle gündeme gelen ve fotoğrafıyla sosyal medyanın gündeminde olan influencer Rachel Araz, ilk kez 'teve2 Magazin Masası'na konuştu.

"ESTETİKSİZ HALİM DEĞİL, ÇOCUKLUK FOTOĞRAFIM"

İddialara konu olan fotoğrafın 11-12 yaşlarında çekildiğini ve çocuk olduğu için değişik göründüğünü belirten Araz, "İhtiyacım olduğunda tabii ki estetik yaptıracağım" derken, henüz estetik yaptırmadığını söyledi. Rachel Araz estetik iddiaları ile ilgili ilk kez konuştu

“BURCU ESMERSOY’U ÇOK BEĞENİRİM"

Sunucu Burcu Esmersoy’un “Okul kapılarında beni konuşuyormuşsunuz” diyerek tepki gösterdiği isimlerin Rachel Araz ve Aslıhan Doğan Turan olduğu iddia edilmişti. Fenomen, söz konusu iddiaya, "İyi ki sordunuz, iddialardan haberim yok. Burcu’yu çok beğenirim böyle bir şey yok" cevabını verdi.


'Teve2 Magazin Masası' programı, hafta içi her gün canlı yayınla teve2’de.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap