SON DAKİKA



Haber > Magazin > Prens Harry : Hata yaptım!

Prens Harry : Hata yaptım!

29 Eylül 2023 Cuma - 12:19




Kraliyet Ailesi ile aralarında soğuk rüzgarlar esen Prens Harry ile Meghan Markle, özel hayatlarıyla adlarından söz ettirmeye devam ediyor. Gündemden düşmeyen çiftten Prens Harry eşinin bir döneme damga vuran cinsel içerikli sahnelerine dair yaptığı açıklamayla dikkat çekti.





Sussex Dükü Prens Harry, geçtiğimiz aylarda 'Spare' adlı yeni anı kitabında, eşi Meghan Markle ile ilişkilerinin ilk günlerinde gerçekleştirdikleri bir buluşmalarından bahsetmişti. The Sun'ın haberine göre; 38 yaşındaki Harry, 41 yaşındaki Meghan ile aşk yaşamaya başlamalarından yaklaşık iki ay sonra; annesi Prenses Diana'nın ölüm yıldönümünde Londra'daki Soho House otelinde buluştuklarını anlatmıştı.

Harry, evlenmeden önce oyunculuk yapan sevgilisi Meghan'ın kendisini otelde buluşmaya davet ettiğini ve herhangi biri tarafından görülmemesi için yük asansörüne binmesi talimatını verdiğini yazmıştı. Asansörden indikten sonra, Markle onu arkadaşı Vanessa ile buluşturmuş ve Vanessa da prensi sevgilisinin beklediği otel odasına kadar götürmüştü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap