SON DAKİKA



Haber > Magazin > Pozuyla sosyal medyayı salladı!

Pozuyla sosyal medyayı salladı!

14 Temmuz 2016 Perşembe - 15:33




Hepsi Grubu ile tanıdığımız güzel şarkıcı Cemre Kemer, Instagram hesabı üzerinden paylaştığı bikinili pozuyla sosyal medyayı salladı!





Geçtiğimiz aylarda, Hepsi Grubu'nda mutsuz olduğu gerekçesiyle gruptan ayrılan Gülçin Ergül'ün verdiği bir röportajda kendilerinden bahsetmesine öfkelenen Cemre Kemer, eski dostuna sosyal medya üzerinden sert bir yanıt vermişti.

Kemer, yaptığı açıklamada, "Bir gün gelecek bizde konuşacağız diye korkmaman enteresan. Her yaptığın röportajda bizden bahsediyor olman, bu denli hırsla devamlı bize laf attığında yıllarca yediğin kaba tükürdüğünü görememen de... Yalan yanlış bizden bahsetme" ifadelerine yer vererek, kavganın fitilini ateşlemişti.

Güzel şarkıcıya, Ergül'den yanıt gelmezken, Kemer, Instagram hesabı üzerinden paylaştığı bikinili bir fotoğraf ile sosyal medyayı salladı!

BİNLERCE BEĞENİ GELDİ

Arkadaşlarıyla birlikte Bodrum'da tatilde olan Cemre Kemer, havuzdan çıkarken çekilen bikinili bir fotoğrafını Instagram hesabı üzerinden paylaştı. Kemer'in bu fotoğrafına, kısa süre içinde binlerce beğeni geldi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap