SON DAKİKA



Haber > Magazin > Polisin evini kundakladılar

Polisin evini kundakladılar

27 Haziran 2015 Cumartesi - 16:23




Küçük kıza cinsel organını gösterdiği iddiasıyla mahalleli tarafından darp edilen polis memurunun evi kundaklandı.





Adana'da küçük kıza cinsel organını gösterdiği iddiasıyla mahalleli tarafından darp edilen polis memurunun ateş açması sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden gencin cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Taciz suçlamasını kabul etmeyen ve kendini korumak amaçlı saldırganların ayağına ateş ettiğini söyleyen polis memuru ise adliyeye sevk edildi.

Seyhan ilçesindeki Fatih Mahallesi'nde dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre, Hassas Noktaları Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli bekar polis memuru R.S., ailesi ile birlikte yaşadığı eve 12 yaşındaki A.E.'yi getirerek cinsel organını gösterdi. Olayın ardından eve giden küçük kız, yaşadıklarını annesine anlattı. Kızı A.E.'yi de yanına alan anne, mahallenin gençleri ile polis memurunun evine gitti. Burada çıkan kavgada mahallenin gençleri polis memuru R.S.'yi darp etti. R.S. de beylik silahı ile kendisini darp eden Çağatay Erdem, Bestami Şahin ve Raşit Ünsat'ı bacaklarından vurdu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap