SON DAKİKA



Haber > Magazin > Plajda korku dolu saatler

Plajda korku dolu saatler

09 Temmuz 2015 Perşembe - 11:00




Sürmeneli oyuncu Melisa Kolpar Kocaeli’de Cebeci Plajı yakınlarında şiddet görerek öldürüldü.





Medcezir, Kaderimin Yazıldığı Gün ve Tatlı Küçük Yalancılar dizilerinde oynayan Sürmeneli oyuncu Melisa Kolpar Kocaeli’de Cebeci Plajı yakınlarında şiddet görerek öldürüldü. Sevgilisi Ziya Yağcı’nın cesedi ise hemen yakınlardaki cankurtaran kulesinde iple asılı halde bulundu

ŞOK EDEN OLAY!

İstanbul başta olmak üzere yakın illerden günü birlikçi ve çadır kuranların akın ettiği Kocaeli’nin Karadeniz sahilindeki Cebeci Plajı’na dün sabah saatlerinde gelenler cankurtaran kulesinde asılı bir cesetle karşılaştı. Haber verilmesi üzerine jandarma ekipleri hemen olay yerine geldi. Yapılan incelemede, iple asılı kişinin cesedinin Ziya Yağcı’ya ait olduğu anlaşıldı.

BİRLİKTEYDİLER

Bir süre sonra, Yağcı’nın sahilde bir kız arkadaşıyla birlikte çadırda kaldığı tespit edildi. Çadıra giden jandarma ekipleri burada Ziya Yağcı’nın aynı yaştaki kız arkadaşı, Sürmeneli olan ve birçok dizide oyunculuk yapan Melisa Kolpar’ın da cansız bedenini buldu. Kolpar’ın kesin ölüm nedeni henüz belirlenemedi. Genç kızın salı günü 08:00-17:00 saatleri arasında öldürüldüğü tahmin ediliyor.

TAM BİR VAHŞET!

Melisa Kolpar’ın vücudunda darp izleri olduğu, gördüğü şiddet sonucu öldürüldüğü ifade edildi. Kandıra Cumhuriyet Savcılığı olayın cinayet olabileceği gibi, iki genç arasında çıkan tartışmanın ardından Ziya Yağcı’nın genç kızı döverek ölümüne neden olduktan sonra intihar etmiş olabileceği üzerinde duruyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap