SON DAKİKA



Haber > Magazin > Plaj havlusu out peştamal in!

Plaj havlusu out peştamal in!

19 Haziran 2016 Pazar - 15:06




Ağır, çok yer kaplayan ve zor kuruyan plaj havluları yerine peştamal kullanmak son yılların trendi.





Plaj şıklığı denilince son yıllarda akla gelen ilk şeylerden biri peştamal. Plaj havlusuna göre çok daha az yer kaplayan, çok daha estetik görünen üstelik çok da çabuk kuruyan peştamallar doğal olarak plaj modasında hakimiyetlerini ilan etmiş durumdalar. Siz de tatil bavulunuza ağır ve çok yer kaplayan havlular yerine birkaç peştamal koyarak plajlarda çok şık görünebilirsiniz.

Pareo olarak da kullanılabiliyor

Peştamalları plaj havlularından ayıran en büyük özelliklerinden biri pareo olarak da kullanılabilmeleri. İster belinize ister vücudunuza sararak pareo olarak da kullanabileceğiniz peştamallar bu açıdan çok da fonksiyoneller.

Farlı malzemelerden üretiliyorlar

Geleneksel olarak hamamlarda kullanılan peştamalların yerini artık farklı malzemelerden üretilen modern tasarımlar almış durumda. Yumuşaklığı ve suyu çok iyi emmesi ile ön plana çıkan bambu peştamalları ve her zaman tercih edilen pamuk peştamallar plajlarda kullanmak için son derece uygun.


Sadece plajda değil evde de kullanabilirsiniz

Ayrıca peştamallar sadece plajda değil evde de kullanılabiliyor. Sıcak yaz aylarında vücut havlusu yerine peştamal kullanarak çabucak kurumasını sağlayabilirsiniz.

Yüz ve saç havlusu yerine de peşkir

Peştamalın küçüğü olan peşkirleri de el ve yüz havlusu olarak kullanabilirsiniz. Yine pamuktan ya da bambudan üretilen peşkirler ile yaz boyunca hafif kumaşlar ile kurulanmanın tadını çıkartabilirsiniz.

Son bir şey; peştamallar genellikle doğal kumaşlardan üretildiği için çok sıcak suda yıkamanız daha uzun süre kullanabilmenizi sağlayacaktır.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap