SON DAKİKA



Haber > Magazin > Petek Dinçöz nişanlandı! İşte o isim

Petek Dinçöz nişanlandı! İşte o isim

08 Ağustos 2022 Pazartesi - 11:21




Bir dönemin en gözde isimlerinden biri olan şarkıcı Petek Dinçöz, 2014 yılında iş insanı Serkan Kodaloğlu ile dünyaevine girmişti. Eşi Serkan Kodaloğlu’ndan boşanmasının ardından Amerika’ya yerleşen Petek Dinçöz, yeni bir aşka yelken açtı. Sosyal medya sayfasından paylaşım yapan Petek Dinçöz nişanlandığını duyurdu.





'Foolish Casanova' şarkısıyla ünlenen Petek Dinçöz ile Serkan Kodaloğlu, iki aylık birlikteliğin ardından Temmuz 2014'te nikah masasına oturmuştu.

Çiftin oğulları Aslan, 4 Ağustos 2017 tarihinde dünyaya gelmişti. Mahkemeye başvuran ikili, sekiz yıllık evliliklerini geçtiğimiz mart ayında tek celsede sonlandırmıştı.

41 yaşındaki şarkıcı, ayrılık haberini sosyal medya hesabından; "Sn. Serkan Kodaloğlu ile 2014 yılından beri devam eden evliliğimizi karşılıklı saygı çerçevesinde, anlaşmalı olarak bitirme kararı aldık.

Oğlumuz İrfan Aslan Kodaloğlu için her zaman anne-baba ilişkimiz devam edecek. Sürece ve yaşananlara saygı duyulması dileğiyle" sözleriyle duyurmuştu.

Eşi Serkan Kodaloğlu’ndan boşanmasının ardından Amerika’ya yerleşen Petek Dinçöz, şimdilerde yeni bir aşka yelken açtı.

Oğluyla Miami'ye taşındıktan sonra gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden Petek Dinçöz, Nida Büyükbayraktar isimli bir beyefendiyle aşk yaşamaya başladı.

Özel hayatıyla ilgili bu zamana kadar hiç paylaşım yapmayan ünlü isim, Instagram hesabından nişan yüzükleriyle bir fotoğraf paylaştı.

Petek Dinçöz paylaştığı fotoğrafa ise, "Mutlu bir yuva kurmak için attığımız ilk adımımız hayırlı olsun, Rabbim bizi birbirimizden hiç ayırmasın" notunu düştü.
İşte o paylaşım...

Nida Büyükbayraktar kimdir? 

Nida Büyükbayraktar eğlence sektöründe işletmeci kimliği ile bulunan bir isimdir. 2011 yılında Metro Turizm'in Ege Bölge Müdürü olarak çalışıyordu. Hatta bu yıllarda Libya'dan Türkiye'ye tahliye edilen vatandaşların yurda gelişlerini organize eden isimlerin başında yer almıştır.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap