SON DAKİKA



Haber > Magazin > Paramparça sezona veda etti

Paramparça sezona veda etti

21 Haziran 2016 Salı - 11:44




Altan Dönmez ekranların reyting rekorları kıran dizisi Paramparça dizisine sosyal medya üzerinden veda etti, sezonun bittiğini açıkladı.





Başrollerini Erkan Petekkaya ve Ebru Özkan'ın paylaştığı, Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Paramparça 'nın sezon vedası için başarılı oyuncularından veda mesajları hız kesmeden gelmeye devam ediyor.

İkinci sezonun finali öncesinde set ekibiyle birlikte yapılan veda mangalı sosyal medyayı sallarken magazin gündemini de uzun bir süre meşgul etmişti. Kuzguncuk’ta gerçekleşen çekimlerin bitimiyle ikinci yönetmen Deniz Çelebi, mangala ait fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak 'Paydos' derken dizinin birinci yönetmeninden de veda mesajı geldi.

"HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER..."

Başarılı yönetmen Altan Dönmez, "#paramparça eli,ruhu,gonlu degen herkesin ellerine saglik seyircimize sonsuz tesekkurler...gorusmek uzere" notunu eklediği paylaşımıyla izleyicilerini üzüntü içine düşürürken "Yeni sezonda görükmeş üzere..." paylaşımıyla dizinin kesin olarak devam edeceğini açıkladı.

Altan Dönmez'in paylaşımlarına kısa sürede birçok beğeni ve yorum geldi.


Altan Dönmez'in Twitter paylaşımları:

 




Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap