SON DAKİKA



Haber > Magazin > Para oyunculukta

Para oyunculukta

24 Aralık 2016 Cumartesi - 10:27




“Sen Beni Unutamazsın” adlı yeni şarkısı ve şarkının klibindeki yönetmelik performansı ile dikkat çeken Emre Aydın, müzik ve oyunculuğa dair önemli aç





Ünlü şarkıcı Emre Aydın bir programa konuk olarak iş hayatı üzerine konuştu. Rock müziğin başarılı yorumcularından Aydın, müzik endüstrisi ve Tarkan ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aydın’a günümüzde gençlerin tek şarkı ile şöhret olmak için acele ettiklerini, bir şarkı patlatarak hemen para ve şöhret elde etmek gibi bir hırslarının olduğu söylenerek bu konuda ne düşündüğü sorulunca başarılı şarkıcı tek şarkı ile şöhret ve para peşinde koşan genç popçuları izledikleri bu yoldan geri dönmelerini tavsiye etti.

MÜZİK YAŞAM STİLİDİR

Emre Aydın, “Bu yolu tavsiye etmiyorum. Müzik bir yaşam stilidir, para değil. Bir şarkı ile iş patlar belki ama sonra ters yöne de patlayabilir. Yeri gelmişken şunu da söylemek lazım: Müzikte para yoktur sanıldığının aksine. Herkes müzisyenler deli gibi para kazanıyor sanıyor. Türkiye'de para, oyunculuktadır. Kısa vadede para ve şöhret peşinde olan arkadaşlar oyunculuk dersleri almaya başlayabilirler. Kısa yoldan para kazanmanın yolu müzik yapmak değildir, müzik yaşam stilidir” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap