SON DAKİKA



Haber > Magazin > Pandemiyi altı ay önce görmüş

Pandemiyi altı ay önce görmüş

01 Temmuz 2020 Çarşamba - 18:50




Ünlü oyuncu Emmy Rossum'un, 2020 ocak ayında yaptığı sosyal medya paylaşımı uzun zaman sonra yeniden gündeme geldi.





Oyuncu Emmy Rossum, bu yılın ocak ayında koruyucu giysi, yüz maskesi, siperlik ve kask giyerek çektiği bir fotoğrafını "2020'de en akılcı korunma yöntemi" diyerek Twitter sayfasında paylaştı.
O dönemde henüz corona virüs ve onun sebep olduğu Covid -19 hastalığı bu kadar yaygın değildi.
Ancak aradan geçen zaman içinde virüs bütün dünyayı kelimenin tam anlamıyla ele geçirdi. Rossum'un bir takipçisi oyuncuya altı ay önce yaptığı bu paylaşımı hatırlatınca o da tweet'ini yeniden paylaştı ve herkese "maske takın" uyarısında bulundu.
Bu arada bir uyarı da yine sosyal medya üzerinden Jennifer Aniston'dan geldi. Siyah yüz maskesiyle çekilen bir fotoğrafını paylaşan Aniston, insanları maske takmaları konusunda sert bir dille uyardı.
Aniston, paylaşımında, “Anlıyorum maske takmak endişeli ve stresli ancak iş yerlerinin kapanması daha kötü değil mi? İnsanlar işlerini kaybediyor, sağlık çalışanları büyük yorgunluk içerisinde ve virüs nedeniyle pek çok kişi hayatını kaybediyor çünkü yeteri kadar çabalamıyoruz” açıklamasında bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap