SON DAKİKA



Haber > Magazin > Özlemimiz, demokratik Cumhuriyettir!

Özlemimiz, demokratik Cumhuriyettir!

06 Ağustos 2016 Cumartesi - 12:36




Oktay Kaynarca, ülkemizin içinde bulunduğu süreç ile ilgili olarak Twitter hesabı üzerinden, "Demokratik bir Cumhuriyettir özlemimiz!" dedi.





15 Temmuz gecesi yaşanan FETÖ'nün hain darbe girişiminin ardından sosyal medya hesapları üzerinden konuyla ilgili olarak sık sık paylaşımlarda bulunan ve takipçilerine düşüncelerini aktaran Oktay Kaynarca, kişisel Twitter hesabı üzerinden yaşanan süreçle ilgili bazı yorumlarda bulundu.

Kaynarca, "Fikri hür vicdanı hür, temiz bir toplum, aydınlık Demokratik bir Cumhuriyettir özlemimiz..." ifadelerine yer verdi.

"MUHALİF SESLER KESİLMEMELİ!"

Yaşanılan bu süreçte, birlik ve beraberliğin olumlu olduğunu belirten Oktay Kaynarca, muhalif seslerin ise kesilmemesi gerektiğine vurgu yaptı. Kaynarca, "Her zamankinden daha çok hassas olunması gereken, herkesten daha adil daha adaletli olunması gereken bir süreç bu. Durumdan vazife çıkarıp her muhalif sesin kesilmesi, Demokrasi diye bağıranlara vicdanlarımıza ve Cumhuriyete ihanet olur." ifadelerine yer verdi.




Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap