SON DAKİKA



Haber > Magazin > Özkan zor günleri geride bıraktı

Özkan zor günleri geride bıraktı

19 Aralık 2023 Salı - 16:32




Geçtiğimiz aylarda karaciğer yetmezliği nedeniyle tedavi gören Ufuk Özkan, zor günleri geride bıraktı. Şu sıralar aşk heyecanı yaşayan Ufuk Özkan genç sevgilisiyle birlikte olduğu kareleri sosyal medya sayfasından yayınladı.





'Geniş Aile' dizisinde canlandırdığı 'Cevahir' karakteriyle tanınan Ufuk Özkan, canlandıracağı rol için diyete girdi ve 17'ye yakın kilo verdi. Uyguladığı yanlış diyet sonucu beklediğinden daha fazla kilo veren Özkan'ın bağışıklık sistemi çökmüştü.

Organ nakli olması gerektiği öğrenilen oyuncu, hastanede tedavi görmeye başladı. Tedavisi iyi giden Özkan, bir süre sonra organ nakline gerek kalmadığını açıkladı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın desteğiyle tedavisi tamamlanan Özkan, kısa sürede taburcu oldu.




Geçen günlerde bir alışveriş merkezinde görüntülenen oyuncu, son sağlık durumu hakkında da bilgi verdi. Özkan, "Şu an gayet iyiyim. Düzenli olarak hastane kontrollerim ve ilaç tedavilerim var. Kendime çok dikkat etmeye çalışıyorum " dedi.

Ufuk Özkan, yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle zor bir dönem atlatmıştı. Karaciğer yetmezliğiyle savaşan oyuncu, hastalığının ortaya çıkmasının ardından hastanede tedavi altına alınmış ve daha sonra da sağlığına kavuşmuştu.

Geçirdiği hastalığının ardından setlere dönen Ufuk Özkan son günlerde aşk hayatı ile gündeme geliyor. Ufuk Özkan, sevgilisi Sibel Osmanoğlu ile romantik anlarını paylaştı. Osmanoğlu, paylaşımına ‘ Seni Seviyorum Sevgilim’ notunu yazdı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap