SON DAKİKA



Haber > Magazin > Özge Ulusoy veliahtını açıkladı

Özge Ulusoy veliahtını açıkladı

16 Haziran 2022 Perşembe - 19:06




Adana'da gerçekleştirilen Fashion Breeze Adana defilesinde moda rüzgarı esti. Özge Ulusoy, Wilma Elles, Ece Gürsel, Açelya Kartal, Hande Taşkın gibi ünlü mankenler, podyumda boy gösterdi.





Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Valiliği, Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası ve Adana Büyükşehir Belediyesi'nin desteklediği organizasyon hakkında, ilin isminin moda ile de anılıyor olmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi ve Adana modasına desteklerinin süreceğini belirtti.

"UZUN YILLAR DAHA İŞİMİ SEVEREK YAPACAĞIM"

Defile öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özge Ulusoy, yeni jenerasyonda çok başarılı mankenlerin olduğunu söyledi. Ünlü model, veliahtı olarak Miss Exclusive of the World üçüncü güzeli Açelya Kartal'ı gösterdi. Veliahtını ilan etmesinin mankenliği bırakacağı anlamına gelmediğini vurgulayan Ulusoy, uzun yıllar daha işini severek yapmaya devam edeceğini söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap