SON DAKİKA



Haber > Magazin > Özge Özpirinççi isyan etti! 'Maalesef çok üzücü'

Özge Özpirinççi isyan etti! 'Maalesef çok üzücü'

17 Haziran 2023 Cumartesi - 12:22




Meslektaşı Burak Yamantürk ile ile evliliğinden Mercan adında bir kızı olan Özge Özpirinççi, önceki gün bir ödül törenine katıldı. Geçtiğimiz günlerde kızını götürdüğü parkta etrafa saçılmış çöpleri görünce şoke olan oyuncu, bir kez daha tepkisini dile getirdi.





Özge Özpirinççi, geçtiğimiz günlerde 1.5 yaşındaki kızı Mercan'ı götürdüğü parkta olan karşılaştığı kirliliğe isyan etmişti. Ünlü oyuncu, "Lütfen parkları güzel ve güvenli bırakalım" çağrısında bulundu.

"LÜTFEN ÇÖPÜNÜZÜ TOPLAYIN"

Basın mensuplarının bu sitemini hatırlatması üzerine teşekkür eden Özpirinçci, "İyi ki sordunuz. Bu maalesef çok üzücü bir şey. Ben de gençken dışarıda eğlendim ama böyle yapmadım. Nasıl buluyorsak öyle bırakmak lazım. Bir çocuk parkta oynarken yerde izmaritler ve cam kırıkları olduğu zaman çocukları orada rahat bırakamayız. Lütfen parkları güzel ve güvenli bırakalım. Çöpünüzü lütfen toplayın" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap