SON DAKİKA



Haber > Magazin > Özge Gürel'i görünce büyülendi

Özge Gürel'i görünce büyülendi

05 Ağustos 2022 Cuma - 12:35




Özge Gürel ile Almanya’da evlenen Serkan Çayoğlu "Daha sade Özge Gürel düşünüyorduk ama aileler de devreye girince düğün bir tören oldu. Asıl düğünümüz İtalya’da gerçekleşecek" dedi. "Özge Hanım'ı gelinlikle ilk gördüğünüzde neler hissettiniz?" sorusuna da böyle yanıt verdi...





Özge Gürel ile olan 7 yıllık birlikteliklerini Almanya'da gerçekleşen nikah ile taçlandırarak dünya evine giren Serkan Çayoğlu, önceki gün Etiler'de objektiflere takıldı.

Arkadaşıyla bir araya gelerek yemek yiyen Çayoğlu, mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Nikah merasiminden bahseden Çayoğlu, "Daha sade bir tören düşünüyorduk ama aileler de devreye girince düğün tadında oldu. Ama asıl düğünümüz İtalya'da gerçekleşecek. İtalya'nın ikimizde de yeri ayrı." dedi.

"Özge Hanım'ı gelinlikle ilk gördüğünüzde neler hissettiniz?" sorusu üzerine aşk dolu bir cevap veren Serkan Çayoğlu, "İnsan sevdiğini öyle görünce büyüleniyor. Yıllardır hayal ediyorsun." ifadelerini kullandı.

Çayoğlu ayrıca, "Sürekli bir telaş içerisindeyiz, bir yandan da ikimiz de senaryolar okuyoruz. Oturup o güzel anı tam anlamıyla dahi konuşamadık. Şimdi önümüzde düğünümüz ve işlerimiz var. İşlerden dolayı balayını da ertelemek durumunda kaldık." dedi.

Yeni bir film projesi ile anlaştığını ifade eden Serkan Çayoğlu, "Özge'de bir film projesiyle anlaştı ama televizyon da istiyoruz."dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap