SON DAKİKA



Haber > Magazin > Özel hayatıyla ilgili çarpıcı itiraf

Özel hayatıyla ilgili çarpıcı itiraf

09 Ekim 2021 Cumartesi - 13:37




2018 senesinde ABD’nin New York şehrinde gizlice evlenen Justin Bieber ve Hailey Baldwin çifti, 2019 yılında ailelerinin ve arkadaşlarının katıldığı gösterişli bir düğünle tekrar mutluluğa ‘Evet’ yanıtını vermişti. Mutlu bir ilişki yaşayan ikiliden Justin Bieber, bebek sahibi olmak istediğini belirtti.





Hailey Bieber ve Kanadalı şarkıcı Justin Bieber çifti aile olmaya hazırlanıyor. Justin adına hazırlanan belgeselde şarkıcı 2021 planları arasında bebek sahibi olma isteğinden de bahsetti. 

Justin, “Hailey ile evlenmeden önce intiharın eşiğindeydim” itirafında bulundu. Çift, üç yıldır evli.

ÖZEL HAYATINI SAMİMİ BİR ŞEKİLDE AÇIKLAMIŞTI

Londra’da verdiği konser sonrasında yapılan soru cevap kısmında tüm içtenliğiyle soruları yanıtlayan ünlü şarkıcı, konu Hailey Baldwin ile olan cinsel hayatına gelince de, “İşler bazen çılgına dönebiliyor” dedi.

Bieber, eşi Hailey ile nasıl vakit geçirdiklerini soran bir hayranına dönüp, “Yani ben eşimle birlikteyken, tüm gün ne yaptığımızı tahmin edersiniz… İşler çok çılgın olabiliyor. 

Sadece bunu yapıyoruz” şeklinde yanıtlayınca herkesi şoke etmişti..

Ünlü şarkıcı eşiyle birlikte film izlemeyi ve takılmayı seviyorum derken, “Kesinlikle rahat durmuyoruz” diye de ekledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap