SON DAKİKA



Haber > Magazin > Oyunu kullanan soluğu denizde aldı

Oyunu kullanan soluğu denizde aldı

01 Kasım 2015 Pazar - 12:10




Antalya’da sandık başına giden vatandaşlar oy kullandıktan sonra soluğu denizde aldı.





Vatandaşların deniz keyfi... Türkiye genelinde hava sıcaklıkları düşük seyrederken Antalya’da vatandaşlar Kasım ayında deniz keyfi yaptı. Hava sıcaklığının 26, deniz suyu sıcaklığının ise 25 derece olarak ölçüldüğü kent merkezinde 26’ncı dönem milletvekili seçimlerinde oyunu kullananlar soluğu sahilde aldı. Dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’ne gelen vatandaşlardan bazıları denize girerken bazıları ise sahilde güneşlenmeyi tercih etti. Denize girmeyenler ise sıcak havanın tadını sahilde kahvaltı yaparak çıkardı.

Sabah saatlerinde sandık başında oyunu kullandığını belirten Muhammet Rakba, “Oyumuzu kullandık. Hava sıcaklığının tadının denize girerek çıkarıyoruz. Antalya’da havalar çok güzel” dedi. Antalya’da yaşayan ve oy kullandıktan sonra deniz keyfi yapan bir başka kişi Fikri Yılmaz ise Antalya’da pazarın keyfini çıkaracağız. Oyumuzu kullandık ailemizle denize geldik, keyif yapıyoruz. Deniz suyu sıcaklığı çok güzel” dedi. Fethi Ertan, “Denize geldik oy vermemizi kutluyoruz. Deniz çok güzel şerbet gibi. Hayırlı sonuçlar olur. Deniz suyu havadan sıcak” dedi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap