SON DAKİKA



Haber > Magazin > Oyuncu Süleyman Yağcı'nın gözyaşları

Oyuncu Süleyman Yağcı'nın gözyaşları

09 Aralık 2021 Perşembe - 16:37




Çocuklar Duymasın dizisinde 'Fıs Fıs İsmail' karakteriyle adını duyuran Süleyman Yağcı mayıs ayında girdiği açık kalp ameliyatı sonrası yaşadıklarını anlattı. Katıldığı programda sürecin kendisini çok duygusallaştırdığını söyleyen Yağcı, arkadaşının ihanetini anlatırken gözyaşlarına boğuldu.





Çocuklar Duymasın’ın ardından ekranlara ara veren oyuncu Süleyman Yağcı 2. Sayfa programına konuk oldu. Zor günler geçiren Yağcı, ciddi bir kalp ameliyatı atlattığını ve en yakın arkadaşının ihanetine uğradığı söyledi.

Konuşmasına ağlayarak devam eden Yağcı şu ifadeleri kullandı.

"Çok ciddi ve sürpriz bir ameliyat geçirdim. Ben altı ayda bir check up yaptırırım. İnsanlar arabasına bakım yaptırır, kendine yaptırmaz. Ben de kendime bakım yaptırıyorum. Dört kez anju oldum. Son kontrolümde 'aort damarın tıkalı' dediler.  Çok büyük bir ameliyat geçirdim. Şimdi sağlığıma kavuştum. Bu duruma gelmemin nedenleri var. Bir dostuma 'bu dünyada sen de kötü çıkarsan, ben herhalde Bakırköy'e tedaviye giderim' dedim. Kötü çıktı. 20 yıllık dostumdu. Benden; yüreğimi, güvenimi aldı götürdü. Güvendiğin insan seni hançerlerse acıtır, tedavisi yoktur."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap