SON DAKİKA



Haber > Magazin > Oyuncu Şevket Çoruh'a deprem soruşturması

Oyuncu Şevket Çoruh'a deprem soruşturması

28 Ocak 2020 Salı - 12:07




Elazığ depremiyle ilgili sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlar nedeniyle aralarında Şevket Çoruh’un da bulunduğu 50 kişi hakkında soruşturma açıldı





Elazığ depremiyle ilgili sosyal medya hesaplarında provokatif paylaşımda bulundukları iddiasıyla aralarında Berna Laçin ve Şevket Çoruh’un da bulunduğu 50 kişi hakkında soruşturma açıldı.

Hürriyet'ten Mesut Hasan Benli'nin haberine göre Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturmanın, ‘halk arasında endişe, korku ve panik oluşturmak’ ve ‘Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni, TBMM’yi, hükümeti ve devletin yargı organlarını alenen aşağılama’ suçları çerçevesinde yapılacağını bildirildi.

Soruşturma kapsamında henüz gözaltına alınan bulunmadığı, paylaşımlara yönelik incelenmenin sürdüğü belirtilirken, Ankara dışında yaşayan şüphelilere ait dosyaların, yaşadıkları illerin başsavcılığına gönderileceği kaydedildi.

Söz konusu soruşturma haberinin üzerine Çoruh'un resmi Twitter hesabına bakıldığında, sanatçının depreme ilişkin olarak yalnızca "Geçmiş olsun" mesajını paylaştığı görülüyor.




Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap