SON DAKİKA



Haber > Magazin > Oynadığı Dizide Senelerce Tacize Uğradı

Oynadığı Dizide Senelerce Tacize Uğradı

09 Şubat 2024 Cuma - 15:46




Kazandığı parayı da şöhreti de zehir ettiler... 25 yıl oynadığı dizide tacize uğradı, şikayet edince maaşını düşürdüler






Hollywood'da şöhret olmanın bir sürü bedeli var artık herkesin bildiği gibi. Bunlardan biri de cinsiyet fark etmeksizin tacize uğramak. Özellikle de #metoo hareketinin yarattığı dalgayla yıllar öncesinde kalan bu tip olaylar bir türlü gündemden düşmüyor.

Bir başka deyişle bugün Hollywood'un önde gelen ünlüleri olarak bilinen yıldızların "dili çözüldü." Hepsi birer birer şöhret için ödedikleri bedelleri itiraf etti. Üstelik bu dalga henüz bitmiş de değil. Hala birbiri ardına taciz haberleri geliyor.

İşte bunlara yeni bir halka daha eklendi. Tam 25 yıldır bir dizide rol alan oyuncu, kendisini şöhrete kavuşturan dizinin yapımcılarından biri tarafından tacize uğradığını, diğerinin de durumu şikayet ettiği halde harekete geçmediğini ileri sürdü.

Oyuncu, bütün bu yaşadıklarından sonra kendisini taciz eden yapımcılar aleyhine dava açtı.

25 YILDIR AYNI DİZİDE OYNUYOR 

Bu ünlü oyuncu, tam 25 yıldır Days of Our Lives adlı dizide kamera karşısına geçen 49 yaşındaki Arianne Zucker.

Görünüşe göre Zucker, o dizi sayesinde kariyerinde belli bir noktaya kadar ilerledi. Ama uğradığı tacizler nedeniyle de şöhreti zehir oldu.

Arianne Zucker'ın dava dosyasında yer alan iddialarına göre sette tacize uğrayan tek kişi kendisi de değildi. Kamera arkasında görev alan başka bazı kadınlar da kendisiyle aynı kabusu paylaştı. 

İnternetteki TMZ adlı sitenin haberine göre bir dönem dizinin yapımcıları arasında yer alan Albert Alarr, birlikte çalıştıkları sırada kendi rızası olmadan Zucker'e elle tacizde bulundu.

Dava dosyasında diğer yapımcı Ken Corday'ın da adı suçlananlar arasında geçiyor.

Arianne Zucker'ın iddiasına göre Alarr, tacizlerini özellikle dizinin cinsellik içeren sahnelerinin çekimi sırasında artırıyordu.

Oyuncunun dava dosyasında yer alan ifadesine göre Alarr'ın tacizlerinden diğer yapımcının da haberi vardı. Ama yine de bu konuda harekete geçmemeyi tercih etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap