SON DAKİKA



Haber > Magazin > 'Öyle Sevdim ki Seni'

'Öyle Sevdim ki Seni'

22 Eylül 2013 Pazar - 09:38




Senaryosunu yazan ve yönetmenliğini yapan Trabzonlu Orhan Tekeoğlu’nun filmi ‘Öyle Sevdim ki Seni’ 23 Eylül’de izleyicilerle buluşuyor.





Trabzon’un Çaykara ilçesinden olan Orhan Tekeoğlu aynı zamanda 25 yıllık gazeteci. Daha önce ‘İfakat’ belgeselinin yönetmenliğini yapan Tekeoğlu bu belgeselle de ulusal ve uluslar arası pek çok ödülde kazanmıştı. "Öyle Sevdim ki Seni" filmi ile sinema dünyasında iz bırakmayı amaçlayan Tekeoğlu, filmin çekimlerinin tamamlanmasının ardından bir açıklama yaptı. "Trabzon insanı zordur" diyen Tekeoğlu, "Trabzonlunun, Karadeniz insanının beğenisine hitap etmek gerekiyordu. Ben de Trabzonluyum ve filmimi Trabzon’da çekmek istedim. 3,5 yılımı bu filmin çekimi için verdim. Varımı yoğumu bu filmin yolunda harcadım. Doğası, insanı ile mükemmel bir şehir Trabzon. Karadeniz Bölgesi ve Trabzon sinemacılar tarafından yavaş yavaş keşfedilmiş durumda" dedi. Yapımcılığını eşi Nurdan Tekeoğlu’nun üstlendiği filmde 70 kişilik bir ekip çalıştı. Filmin gala gecesi ise Trabzon Varlıbaş AVM’de 18.30’ da başlayacak söyleşiyle yapılacak.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap