SON DAKİKA



Haber > Magazin > Öykü Gürman gelinlik giyindi

Öykü Gürman gelinlik giyindi

03 Nisan 2017 Pazartesi - 13:24




Trump Towers’da prömiyeri gerçekleşen, Öykü Gürman ve Asena Ongan’ nın hayat verdiği 'Plastik Aşklar' oyunu izleyiciden tam not aldı





Aynı erkeğe aşık, aldatılmış iki kadının komik hikayesini anlatan oyunda, gelinlik giyen Öykü Gürman oyunculuk performansı ile izleyiciden büyük alkış aldı.

o2

Birçok ünlü ismin de katıldığı oyunun prömiyerinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Gürman, “Bu oyun benim ilk tiyatro deneyimim. Çok çalıştık. Günlerce uyumadık prova yaptık. Umarım bu akşam izleyicinin güzel tepkileri ile sonucunu alırız. Tiyatro yaşadığım hiçbir heyecana benzemiyor. Dizide yönetmen kestik dediği an aynı sahneyi tekrarlama şansın var. Fakat bu sahnede izleyici ile birebir temasta olmak bambaşka bir heyecan olacak” dedi.

o3

Rol arkadaşı Asena Ongan’ın kuzeni olduğunu belirten Gürman, “Asena tiyatro konusunda deneyimli. Oynadığı rol çok çılgın bir karakter, yerinde duramıyor. Kendisi de gerçek hayatta öyle olduğu için hem çok zıt ve hem de çok iyi bir ikili olduk. Birbirimizi mimiklerimizden bile tanıyoruz ” şeklinde konuştu.

o4
 

Cef Tiyatro'nun sahneye koyduğu Plastik Aşklar oyununu Burak Karaman yönetirken, senaristliği ise Ali Cüneyd Kılcıoğlu'na ait. Oyunun biletleri sahne gişelerinde ve tüm Biletix'lerde satışa sunuluyor.

Plastik Aşklar, 11 Nisan 2017 Salı günü 20.30’da Moi Sahne’de


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap