SON DAKİKA



Haber > Magazin > Öykü Çelik’ten sevgilisine sürpriz yılbaşı hediyesi!

Öykü Çelik’ten sevgilisine sürpriz yılbaşı hediyesi!

31 Aralık 2020 Perşembe - 11:33




Survivor 2021’in kadrosunda yer alan oyuncu Öykü Çelik, geçtiğimiz gün Bebek’te kameralara yakalandı. Güzel oyuncunun elindeki alışveriş poşetleri dikkat çekti.





Yaz döneminde katıldığı korona partilerinin yanı sıra son dönemde yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Öykü Çelik geçtiğimiz gün Bebek’te görüntülendi.

Öykü Çelik’ten Sevgilisine Sürpriz Yılbaşı Hediyesi!

Bir süredir iş insanı İsmail Berhan ile aşk yaşayan güzel oyuncu, gazetecilerin sorularına cevap vermezken elindeki alışveriş poşetleri dikkat çekti.

Öykü Çelik’ten Sevgilisine Sürpriz Yılbaşı Hediyesi!

33 yaşındaki oyuncunun yılbaşı alışverişinden çıktığı anlaşılırken elindeki poşetler “Sevgilisine yılbaşı hediyesi almış” yorumlarına neden oldu.


"SURVİVOR İÇİN HEYECANLIYIM.." 
Survivor 2021’in kadrosunda olan Çelik geçtiğimiz Zorlu AVM’de de alışveriş yaparken görüntülenmişti. Güzel oyuncu, "Yılbaşı öncesi kısa bir alışverişe çıkmak istedim. Aileme ve yakın dostlarıma Survivor öncesi hediyelerini verip adaya mutlu bir şekilde gitmek istedim. Çok heyecanlıyım, sabırsızlıkla gideceğim günü bekliyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap