SON DAKİKA



Haber > Magazin > Öykü Çelik ile İsmail Berhan ayrıldı

Öykü Çelik ile İsmail Berhan ayrıldı

07 Mayıs 2021 Cuma - 10:55




Survivor 2021'den elendikten sonra evlenme teklifi alan oyuncu Öykü Çelik, geçtiğimiz günlerde evlilik için 'Evet' dediği İsmail Berhan ile yollarını ayırdıklarını duyurdu.





Oyuncu Öykü Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla nişanlısı İsmail Berhan ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Çelik, "İsmail Berhan Perinçekli ile söz konusu olan ilişkimiz karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesinde bitmiş bulunmaktadır" dedi.

33 yaşındaki oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü: "Sevgili basın mensubu arkadaşlar ilişkide olduğumuz dönemdeki gibi ayrılığımıza da aynı hassasiyeti göstermelerini rica ediyorum. Sevgiler"

NE OLMUŞTU?

survivor 2021'de ünlüler takımında yer alan Öykü Çelik, geçtiğimiz ay elenmiş ve İstanbul'a dönmüştü. Ailesi ve adaya gitmeden önce aşk yaşamaya başladığı sevgilisi İsmail Berhan ile hasret gideren Çelik, kısa bir süre sonra evlilik teklifi aldığını duyurmuştu.

Instagram'dan parmağındaki alyansı paylaşan Çelik, sevgilisinin teklifine 'Evet' yanıtını vermişti. Çelik, ne zaman evlenecekleri sorusuna "Önümüzdeki sene yapacağız, 2022’de" yanıtını vermişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap