SON DAKİKA



Haber > Magazin > Otobüste yine muavin tacizi skandalı!

Otobüste yine muavin tacizi skandalı!

30 Haziran 2016 Perşembe - 19:08




Geçtiğimiz günlerde Metro Turizm'de yaşanan muavin tacizi skandalı, bu sefer de Kırıkkale'de yine bir otobüs firmasında yaşandı.





Ünlü bir otobüs firmasında yaşanan "muavin tacizi" vakasının bir benzeri bu sabah saalerinde bir otobüs firmasında yaşandı. Kırıkkale merkezli otobüs firmasının muavini S.P, arka koltukta uyuyan D.K. adlı kadın yolcuya tacizde bulunurken yolcular tarafından fark edildi.

Bunun üzerine yolcular ile otobüsün şoförü, muavini fena halde dövdü. Olay yerine gelen polis ekipleri sabah saatlerinde darp edilen muavini, Turkuaz Jandarma Ekiplerine teslim etti.

İğrenç olay bu sabah 06.45'te, TEM polisinin 4 aydır Ankara-Sivrihisar yolundaki araç çevirme uygulaması sırasında ortaya çıktı. Kontrol amacıyla otobüsü durduran polis, otobüste darp olayı yaşandığını gördü.

Yapılan araştırmada darbın, otobüste yaşanan bir taciz olayı üzerine meydana geldiği belirlendi.

BU SEFER ŞOFÖR ACIMADI


Jandarma Komutanlığı'ndan elde edilen bilgiye göre otobüsün muavini S.P.'nin, arka koltukta uyuyan bir kadın yolcuya elle taciz uyguladığı sırada durumu bir başka kadın yolcu fark etti.

Kadın yolcu, olayı diğer yolculara aktarması üzerine tacizde bulunduğu öne sürülen muavin feci halde dövüldü. Otobüsün şoförü Ö.F.K.'nın da yolcularla birlikte muavini dövdüğü bildirildi. Turkuaz Jandarma ekipleri olaya el koydu.

Muavin, Ankara Polatlı Jandarma ekiplerine teslim edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap