SON DAKİKA



Haber > Magazin > Otobüste öldü, cesedi bagajda yola devam edildi

Otobüste öldü, cesedi bagajda yola devam edildi

07 Haziran 2016 Salı - 09:24




Memleketi Tokat'a giderken yolda rahatsızlanıp hayatını kaybeden yaşlı kadını yakınları battaniyeye sararak bagaja koyup otobüs ile yoluna devam etti.





İstanbul'dan memleketi Tokat'ın Reşadiye İlçesi'ne giden 74 yaşındaki Zeliha Çoban otobüste rahatsızlanınca dinlenmesi için yatırıldığı arka koltuklarda öldü. Çoban'ın cesedi otobüs bagajına konularak memleketine götürülmek istenirken, polis soruşturma başlattı. Cenaze ise otopsi için morga alındı.

Olay, İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde meydana geldi. İstanbul'dan Tokat'ın Reşadiye İlçesi'ne giden 60 RD 560 plakalı otobüste bulunan Zeliha Çoban bir anda rahatsızlandı.

Yolcuların da yardımı ile Zeliha Çoban dinlenmesi için otobüsün arka koltuklarına yatırıldı. Ancak, Çoban bir süre sonra hayatını kaybetti. Zeliha Çoban'ın yakınları polise haber vermek yerine cenazesini memleketlerine götürmek üzere battaniyeye sararak otobüsün bagaj kısmına koydu.

İzmit'ten yolcu alacağı sırada yolcularından birinin cesedi görüp haber vermesiyle 112 Acil ekibi geldi. Sağlık ekibi Zeliha Çoban'ın öldüğünü tespit ederken, polis ekiplerine haber verildi.

Polisin olay yerinde yaptığı inceleme ardından cenaze otopsi için İzmit Asri Mezarlık morguna kaldırdı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap