SON DAKİKA



Haber > Magazin > OSB'de yangın!

OSB'de yangın!

19 Ekim 2015 Pazartesi - 08:41




Aydın’da Umurlu Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir fabrikada meydana gelen yangında fabrika ile birlikte ürünler de yandı.





Koca fabrika yandı... Milyarlarca liralık maddi hasarın meydana geldiği yangınla ilgili soruşturma başlatılırken, itfaiye ekipleri ve iş makineleri yangını söndürebilmek için saatlerce mücadele etti. Kontrol altına alınan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Yangın akşam saatlerinde Umurlu OSB’de bulunan merkezi İzmir’de bulunan özel bir tekstil firmasının Aydın’daki iplik fabrikasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre fabrikada bir anda elektrikler kesildi. Ve bir süre sonra paketleme bölümünden dumanlar yükselmeye başladı. Bir anda fabrikadan alevlerin yükseldiğini gören görevliler durumu hemen itfaiyeye haber vererek yardım istedi. Kısa sürede fabrikanın büyük bir kısmını saran alevleri söndürmek için itfaiye ekipleri yangına müdahale etse de yanan malzemelerin pamuk ve iplik olması nedeniyle yangını söndürmek güç oldu. İş makinelerinin de müdahale ettiği yangında ekipler alevlerin fabrikaların diğer bölümlerine ulaşmaması için yoğun çaba sarf etti. Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı çevre belediyelerde konuşlu bulunan itfaiye ekiplerinin yanı sıra Orman Yangını Söndürme ekiplerinin de söndürme çalışmalarına katıldığı yangında ölen ya da yaralanan kimse olmazken maddi hasarın yüksek miktarda olduğu belirtildi.

Saatler süren çalışmaların ardından yangın kontrol altına alınıp söndürüldü. Yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin edilirken, olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap