SON DAKİKA



Haber > Magazin > Operasyonu böyle izlediler

Operasyonu böyle izlediler

21 Nisan 2015 Salı - 14:02




Adana’da kendini eve kapatıp kafasına pompalı tüfek dayanan kişiye polis ekipler operasyon düzenlerken,çevredeki komşular kahve içerek operasyonu izle





Mustafa Kemal V.sabahleyin çocuklarını okula gönderdikten sonra eşiyle tartıştı. Tartışma büyüyünce mutfaktan aldığı bıçakla eşini 3 yerinden bıçakladı. Olay yerine gelen görevliler yaralı Nur V.'yi özel bir hastaneye götürdü. Hayati tehlikesi olan kadın hemen ameliyata alındı. Bu arada polis ekipleri de eve gelerek kocayı gözaltına almak istedi. Ancak koca kapıyı kapatıp pompalı tüfekle polise direndi. Bu arada Mustafa Kemal V.'nin meraklı komşuları da balkona ve damlara çıkarak olayı izlemeye başladı. Polisin bütün uyarılarına rağmen komşular vurulma pahasına operasyonu izlemeye devam etti. Komşulardan birinin ise ailece balkona çıkıp bir de kahve yaptırıp içerek operasyonu izlemesi, görenleri hayrete düşürdü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap