SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ölümden dönen Alişan adliyede ifade verdi

Ölümden dönen Alişan adliyede ifade verdi

30 Ocak 2021 Cumartesi - 14:01




Yağ aldırma operasyonundan sonra ölümden döndüğü iddiasıyla kendisini ameliyat eden doktor hakkında suç duyurusunda bulunan Alişan, İstanbul Adalet Sarayı’na gelerek ifade verdi.





Geçirdiği yağ aldırma operasyonundan sonra vücudunda morluklar oluşan ve kalıcı hasarlar meydana geldiğini iddia eden Alişan, kendisini ameliyat eden Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı U.A. hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştu.

Ölümden Dönen Alişan Adliyede İfada Verdi TABİPLER ODASI’NA DA ŞİKAYET ETTİ

Suç duyurusuyla birlikte Tüketici Mahkemesi’ne de başvuran Alişan, doktor U.A.’ya 2 milyon lira manevi, 10 bin lira da maddi olmak üzere toplam 2 milyon 10 bin liralık tazminat davası açarak Tabipler Odası’na da şikayet etmişti.

SORUŞTURMANIN GİZLİLİĞİ NEDENİYLE KONUŞMADI

Yaptığı suç duyurusundan sonra ifade vermek için avukatı Emek Emre ile birlikte Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelen Alişan, soruşturmanın gizliliği nedeniyle kendisine sorulan soruları yanıtsız bıraktı. Ünlü şarkıcı daha sonra avukatı ile birlikte ifade vermek üzere adliyeye girdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap