SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ölüm tacirleri yakalandı

Ölüm tacirleri yakalandı

11 Şubat 2016 Perşembe - 16:04




Antalya İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda Türkiye'den Avrupa ülkelerine geçmek isteyen göçmenlere organizatörlük yaptığı tespit e





Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yabancı uyruklu şahısları Türkiye üzerinden Avrupa ülkelerine götürmeye çalışan ve organizatör olduğu tespit edilen M.Ç. ve A.K. isimli şahısları takibe aldı. İnsan tacirlerine Kaş ilçesi Boğazcık mahallesi Gelibolu mevkiinde düzensiz göçmenleri yasa dışı yollardan Yunanistan ülkesine götürme hazırlığı sırasında suçüstü baskın yapıldı. M.Ç. ve A.K. isimli şüpheli şahıslar ile birlikte 9'u kadın 16 Suriye uyruklu göçmen yakalandı. Yapılan aramalarda, 1 adet minibüs, 1 adet otomobil, 40 adet can yeleği ve 7 adet bot şişirme pompası ele geçirildi.

Yakalanan yabancı uyruklu şahıslar, işlemlerinin tamamlanmasının ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü koordinesinde kayıt altına alındıkları illere gönderilirken gözaltına alınan M.Ç. ve A.K. isimli organizatörler tutuklanarak Kaş cezaevine gönderildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap