SON DAKİKA



Haber > Magazin > Olay yaratacak orta parmak paylaşımı!

Olay yaratacak orta parmak paylaşımı!

19 Eylül 2022 Pazartesi - 15:48




Geçtiğimiz günlerde TikTok'a katılan Mehmet Ali Erbil'e yönelik kullandığı sözler nedeniyle dava açılan Ece Ronay'ın "Kızından küçük kızları soyundurma peşinde" ifadelerinin ardından Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den dikkat çeken orta parmak işaretli paylaşım geldi. İşte detaylar...





TikTok fenomeni Ece Ronay, kendisine "İtibar" davası açan Mehmet Ali Erbil'le ilgili yine bir bomba iddia ortaya atmıştı. Ronay, Erbil hakkında "Siz 2 gram kalmış beyninizle benimle ilgili haberle yaptırmaya çalışıyorsunuz da siz o gramlık aklınız kızınızdan küçük insanları TikTok canlı yayınlarında nasıl soydururum peşinde kullanın. Sizin o aklınız bana yetmiyor" paylaşımında bulundu.

Ünlü şovmenin kızı Yasmin Erbil'den ise olay bir paylaşım geldi. Erbil, 321 bin takipçiye sahip olduğu Instagram hesabından orta parmak işareti yaptığı pozunu "Üzerinize alınmayın" notuyla paylaştı.Yasmin Erbil'in paylaşımı Ece Ronay'ın "Kızından küçük kızları soyundurma peşinde" sözlerine gönderme olarak yorumlandı.

Yasmin Erbil'den olay yaratacak orta parmak paylaşımı! Bakın kime gönderme yapıyor...

Ünlü ismi olay olan paylaşımını yorumlara kapatması ise dikkat çekti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap