SON DAKİKA



Haber > Magazin > Okan Kurt, Survivor'a mı katılıyor?

Okan Kurt, Survivor'a mı katılıyor?

12 Aralık 2020 Cumartesi - 16:54




Demet Akalın, eski eşi Okan Kurt'un (38), geri sayıma başlanan 'Survivor 2021'e katılacağı iddiasına cevap verdi. Ünlü popçu, yarışmanın yapımcısı ve sunucusu olan Acun Ilıcalı ile yaptıkları görüşmeyi anlattı.





Önceki gün Güneşli'de hizmete giren bir mobilya firmasının açılışına katılan Demet Akalın, "Eşyaları değiştirmeyi düşünüyoruz. Patrona pahalıya patlayacak" diyerek espri yaptı.

 


  • PAYLAŞ 
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Alışverişe düşkünlüğüyle bilinen şarkıcı, "Genelde her şeyimi yurt dışından alıyorum ama son birkaç senedir Türkiye’de alışveriş yaptığım markalar var. Günlük yaşamımda, sahnede parıltıyı seviyorum ama evde sadelikten yanayım. Benim için salonda oturup televizyon seyretmek en büyük konfor. Annem hiç salona sokmazdı, misafir geldiği zaman açılırdı. Bizde tam tersi. Hira’nın arkadaşları geldiği zaman koltukların üzerinde tepiniyorlar. ‘Aman o dökülecek, bu dökülecek’ şeylerim kalmadı” ifadelerini kullandı.

Yakında Türkiye’de vurulmaya başlanacak koronavirüs aşısı için gönüllü olduğunu açıklayan Akalın, "Ben gönüllüyüm, Sağlık Bakanlığı’na ismimi yazdırdım. Okan yaptırmak istemiyor. Biz Alişan ile gidip yaptıracağız" şeklinde konuştu.

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre; meslektaşı Sıla’dan aldığı ‘Yan’ şarkısı için ‘Ben olsam şarkıyı vermem, kıskanırdım’ yorumunda bulunan şarkıcı, "Sıla’nın ben ayrı bir yeri var. Çok enteresan bir kadın. İçinde ne bir kin, ne bir kıskançlık var. O çok mutlu oluyor ama bir kere paylaşmadı. Sürekli Yalın Yalın. Bu Yalın nereden çıktı? İşin şakası benim böyle bir yeteneğim olsa vermezdim" dedi.


Demet Akalın, kısa süreli küslük yaşadığı Deniz Seki hakkındaki soruya, "Ben küsmedim. O kendi kendine küstü, kendi kendine de barıştı" yanıtını verdi. 'İbo Show'da seslendirdiği Ahmet Kaya şarkısında detone olduğu gerekçesiyle eleştirilen Deniz Seki’ye sahip çıkan Akalın, "Programı seyretmedim. Ben ona söylüyorum, 'Kendi şarkılarını oku' diyorum. O ortamda ton yok, müzisyenlerin kendi müzisyenin değil. Benimde başıma geldi. 'Mihriban’ı 15 senedir söylüyorum hiç tepki almadım. Cumhurbaşkanlığı konserlerinde okudum, vay efendim detone. Hiçbir şey demedim" açıklamasını yaptı.

Demet Akalın’ın eski eşi Okan Kurt’un, 'Survivor 2021'de mücadele edeceği iddia edilmişti. 48 yaşındaki popçu, Okan Kurt’un kızları Hira nedeniyle Survivor’a katılamayacağını açıkladı. Akalın, “Okan’ın Survivor'da olmasına çok istedik ama Hira engeline takıldı. Sanırım gidemeyecek. Hira, ‘Bir daha seninle ömür boyu konuşmam’ dedi. Acun Bey beni ilk aradığında zaten gitmesini çok istiyordum. Okan da kendini denemesi açısından gitmek istiyor. Okan ile karakterlerimiz hep kazanmak üzerine. Allah korusun beş ay falan kalır, onun için çok zor. 13-14 yıldır sıkı bir 'Survivor' izleyicisiyim. İki hafta gitseydi iyi olurdu, nefes alırdım” dedi.

Ünlü şarkıcı, “Pandemi bittiğinde gideceğiniz ilk ülke neresi? Amerika olur mu?” şeklindeki bir soruya göndermede bulunarak, "Amerika aşığı değilim, karıştırdınız. Bak Amerika’dakiler Türkiye’ye geliyor" dedi. Düzenlediği ev partileriyle gündeme gelen 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin’in Instagram’dan paylaştığı bikinili pozuna yapılan bir eleştiriyi beğenen Demet Akalın, bunun hatırlatılması üzerine, "Ben o kıza prim yaptırmak istemiyorum. Özlem Kaymaz’ın kızı var Türkiye güzeli. Onu biraz yazsanıza. Hep öbürü hep öbürü" sözleriyle gazetecilere sitem etti.

 

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap