SON DAKİKA


Foto Galeri > Okan Bayülgen isyan etti: Rezil oluyorum!

Okan Bayülgen isyan etti: Rezil oluyorum!

23 Haziran 2021 Çarşamba - 11:58

Şovmen Okan Bayülgen, geçtiğimiz akşam sevgilisi Selin Atasoy ile birlikte Nişantaşı'nda bulunan bir kafede sohbet ederlerken objektiflere takıldı.

1 / 6 Okan Bayülgen isyan etti: Rezil oluyorum!

Şovmen Okan Bayülgen, geçtiğimiz akşam sevgilisi Selin Atasoy ile birlikte Nişantaşı'nda bulunan bir kafede sohbet ederlerken objektiflere takıldı.

2 / 6 Okan Bayülgen isyan etti: Rezil oluyorum!

İlerleyen saatlerde masadan kalkan ünlü çift, araçlarının olduğu istikamete yürürken insanların kendisine laf atmasından ve bağırmasından rahatsız oldu.

3 / 6 Okan Bayülgen isyan etti: Rezil oluyorum!

57 yaşındaki şovmen, "Tamam, teşekkür ediyoruz. Etrafa rezil oluyorum. Bak laf atıyorlar bana, duyuyor musunuz; 'Şöhretli geçiyor' falan" ifadelerini kullandı.

4 / 6 Okan Bayülgen isyan etti: Rezil oluyorum!

Okan Bayülgen, "Halbuki sessiz sedasız yürüyen bir insanım, sataşıyorlar bana. Önemsemek istemiyorum ama neyse" açıklamasını yaptı.

5 / 6 Okan Bayülgen isyan etti: Rezil oluyorum!

"ÇALIŞIR, DÜKKANLARIMI AYAKTA TUTARIM"

Geçtiğimiz ay Nişantaşı'nda bir kafenin önünde sıra beklerken görüntülenen Okan Bayülgen, pandemi döneminde sanat ve eğlence dünyasının zarar ettiği haberleriyle ilgili konuşmuştu.

6 / 6 Okan Bayülgen isyan etti: Rezil oluyorum!

Bayülgen, “Ben birçok iş yapıp, üç dükkanımı ayakta tutmaya çalışıyorum personelimle beraber. Dolayısıyla kişisel olarak çalışır yine dükkanları ayakta tutarım” demişti.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap