SON DAKİKA



Haber > Magazin > Öğretmen çift Türkiye'yi dolaşıyor

Öğretmen çift Türkiye'yi dolaşıyor

21 Ağustos 2016 Pazar - 16:09




Bir yandan spor yapan bir yandan gezen bisiklet tutkunu öğretmen çift, 2 yaşındaki çocukları ile Türkiye turu yapıyor. Çift, Samsun'dan Bursa'ya ulaşm





Bisiklet tutkunu öğretmen çift, 2 yaşındaki çocukları ile Türkiye turu yapıyor.

Bir yanda spor yapan çift, bir yandan da gezme fırsatı elde ederek yaz tatillerini bu şekilde geçiriyorlar. 2 yaşındaki çocuklarını da yanlarına alan çift, Samsun'dan Bursa'ya ulaşmayı hedefliyor.

ŞİMDİ TEK FARKIMIZ 3 KİŞİ OLMAMIZ

Daha önce de bisiklet ile tur yaptıklarını ifade eden Önder Sayar, "Şimdi tek farkımız çocuğumuzun yanımızda olması. Çocuğun bakımı ile ilgili konuları daha çok annesi üstleniyor. Ben ise bisikletin bakımı ile ilgileniyorum" dedi.

ANADOLU İNSANI BİZİ HİÇ YANLIZ BIRAKMADI


Anne Gülsüm Sayar ise, "İlk defa çocuğumuz ile tur yapıyoruz. 3 kişi olmamız bizi biraz yavaşlatıyor ama daha eğlenceli hale geliyor. Anadolu insanı bu konuda çok yardımsever. Bizi hiç yalnız bırakmadılar.Bu sayede biz de yolculuk yapabildik.

"TRAFİKTEKİ ŞOFÖRLERDEN ÇOK DİKKATLİ OLMALARINI İSTİYORUZ"

Samsun'dan bu yana ortalama 700 kilometre yol aldık. Doğal ve tarihi birçok yeri gezme imkanımız oldu. 2013 yılındaki turda 2 bin kilometrenin üzerinde yol yaptık. Bu bizim için ilk deneyim olmuştu uzun yol açısından. Ben tarihi seviyorum. Tarih öğretmeniyim aynı zamanda. Trafikteki şoförlerden de daha dikkatli olmalarını istiyoruz. Bu benim için zorluklarıyla beraber güzel bir tur. Aynı zamanda kitap yazmayı düşünüyorum" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap