SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ödülümüz gururumuz

Ödülümüz gururumuz

08 Mart 2014 Cumartesi - 09:25




KTÜ İşletme ve Ekonomi Kulübü tarafından düzenlenen "5. Medya Ödül Gecesi"nde Karadeniz Gazetesi KTܒlü öğrenciler tarafından "En İyi Gazete" ödülüne





KTÜ İşletme ve Ekonomi Kulübü’nce "5. Medya Ödül Gecesi" Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı. Karadeniz Gazetesi KTܒlü öğrenciler tarafından "En İyi Gazete" ödülüne layık görüldü. Ödülü gazetemiz adına muhabirimiz Kemal Bektaş aldı. Ödül törenine Trabzon Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Osman Gökhan Bali, akademisyenler, sanat, müzik ve spor dünyasının tanınan isimlerinin yanı sıra çok sayıda davetli ve öğrenci katıldı. OYUNCULAR RENK KATTI ‘Sevdaluk’ filminin oyuncuları Demet Akbağ, Erdal Özyağcılar ve Cengiz Bozkurt da gecede hazır bulundu. Oyuncular, sabah saatlerinde yapılacak çekimler nedeniyle geceden erken ayrıldı. Akbağ, Özyağcılar ve Bozkurt, "Uzun zamandır bu bölgedeyiz. Dolayısıyla bu kadar kalabalığa hasret kalmıştık. Bu akşam burada küçük bir oyun oynamak, hatta içimizden şarkı söylemek geldi" diye konuştular. Ayakta alkışlanan ünlü oyuncular, "Sizleri sete de bekleriz. Boş zamanlarınızda bizleri ziyaret edebilirsiniz" dediler. İşte KTܒnün enleri KTÜ İşletme ve Ekonomi Kulübü birçok dalda ödül verdi. İşte ödül alanlar: Karadeniz Gazetesi, Ankaralı Coşkun, Apolas Lermi, Filiz Akın, Altan Erkekli, Demet Akbağ, Medcezir, Gece Yolcuları, Aydilge, Hakan Akkaya, Erdoğan Arıkan, Ali Ece, Müge Anlı, Mert Savaş, Magazin D, Serdar Gökalp, Beyaz Show, Cengiz Bozkurt, Best Fm, THY, Radyo KTÜ, Karadeniz Tv, Onur Recep Kıvrak, Kamil Koç, Erdal Özyağcılar ve Mustafa Canlı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap