SON DAKİKA



Haber > Magazin > O ses 'yaşlılar’

O ses 'yaşlılar’

25 Mart 2015 Çarşamba - 09:36




Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında farklı huzurevlerinden gelen 18 yaşlı, Kağıthane Belediyesi tarafından düzenlenen ses yarışmasında karşı karşıya ge





Yaşlılar unutulur mu? En çok onlara saygı gösterip, en fazla onlara söz hakkı vermeliyiz...

Kağıthane Belediyesi ve İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Gültepe Kültür Merkezi’nde ‘Huzurlu Sesler Yarışması’ düzenledi. Yarışmaya farklı huzurevlerinde hayatlarına devam eden 18 yaşlı vatandaş katıldı. Sunuculuğunu İkbal Gürpınar’ın üstlendiği yarışmanın jüri üyeliğini Huri Sapan, Zekeriya Ünlü, Hülya Bozkaya, Melih Selçuk, Yağmur Tanrısevsin ve Uğur Küçükkaplan yaptı. Yarışmaya katılarak yaşlıların performanslarını dinleyen Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında İstanbul’un çeşitli huzurevlerinden değerli büyüklerimizi Kağıthane’de ağırlıyoruz. Değerli büyüklerimizle birlikte huzurlu sesler yarışmasına yapmaktayız. Çok değerli jüri üyelerimiz büyüklerimizin performanslarını değerlendirecekler ama bizim için önemli olan yaşlılarımızla bir arada olmak. Başka bir programda sosyal tesislerimizde birlikte olmuştuk, bu günde burada birlikteyiz. Yaşlılarımız ve bizler burada birlikte eğlenmekteyiz. Böyle güzel bir akşamda büyüklerimizle birlikte olmaktan da çok mutluyum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap