SON DAKİKA



Haber > Magazin > O Ses Türkiye’nin yıldızından kötü haber!

O Ses Türkiye’nin yıldızından kötü haber!

23 Kasım 2020 Pazartesi - 10:22




O Ses Türkiye’deki performansıyla adını duyuran Aziz Kiraz’dan kötü haber geldi. Ses tellerindeki kist nedeniyle ameliyat olan Kiraz’ın bir süre konuşamayacağını belirtildi.





O Ses Türkiye yarışmasında gösterdiği performans ile adını duyuran Aziz Kiraz, ses tellerindeki kist nedeniyle ameliyat oldu. Kiraz’ın bir süre konuşmasının dahi yasak olduğu ifade edilirken, küçük ses egzersizleri yapacağı belirtildi.

AMELİYATA ALINMIŞTI…

Geçtiğimiz haftalarda ses tellerinde sorun yaşayan genç şarkıcı, geçtiğimiz hafta doktora gidince kötü haberi almış ve hemen ameliyat edilmişti. Hastane odasından bir karesini paylaşan Aziz Kiraz, başarılı ameliyatın ardından en kısa sürede yeniden şarkı söylemeye başlayacağını ifade etti.

O Ses Türkiye 2015 sezonunun popüler ismi olan Kiraz, sahneye çıktığı ilk anda sesiyle jüriyi adeta büyülemiş, daha sonra Hadise’nin takımında yer alarak yarışmada üst sıralara kadar tırmanmayı başarmıştı.

Aziz Kiraz, daha sonra Efso ve Fransız şarkılarıyla dikkatleri üzerine çekmiş ve kendisi gibi bir yarışmada keşfedilen ünlü şarkıcı Aleyna Tilki ile yakın arkadaşlığı ile gündeme gelmişti.

 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap