SON DAKİKA



Haber > Magazin > "O kişinin adam olma ihtimali yok"

"O kişinin adam olma ihtimali yok"

03 Kasım 2018 Cumartesi - 17:24




Arda Turan ile olan hadisesi magazin gündemini uzun süre meşgul eden popçu Berkay, arkadaşı Kerimcan Durmaz'ın doğüm günü çıkışında basın mensuplarına





Sosyal medya fenomeni ve DJ Kerimcan Durmaz, 25'inci yaşını Harbiye'de bulunan bir mekanda kutladı. Futbolcu Arda Turan ile yaşadığı kavga olayı sebebiyle davalık olan Berkay geceye yalnız katıldı. Ünlü şarkıcı, Ahmet Kural-Sıla olayıyla ilgili de açıklama yaptı
 
Eşi Özlem Şahin ve kızı Arya'yı İzmir'e gönderdiğini söyleyen Berkay Şahin, muhabirlerin "Durumuz nasıl? Nasıl hissediyorsunuz?" sorularına, "Aslan gibiyim. İlk konserim biraz yordu ama kendimi iyi hissediyorum" cevabını verdi.
 
Oyuncu Ahmet Kural'ın şarkıcı Sıla'ya uyguladığı şiddete sitem eden Berkay, "Eğer o iddialar gerçekten doğruysa o kişinin adam olma ihtimali yok. Kadına yapılan her türlü şiddet bir şekilde cezasını bulur. Bir erkek bir kadının kafasına nasıl vurabilir arkadaşlar? Nasıl onu sürükleyebilir? Umarım cezasını çeker" dedi.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap