SON DAKİKA



Haber > Magazin > O güne dikkat!..

O güne dikkat!..

03 Ekim 2016 Pazartesi - 14:18




Yurt genelinde bugün ve yarın yağış yok, sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor ancak çarşambadan itibaren hava 7-8 derece soğuyor





Bugün yağış beklenmiyor. Yurt geneli az bulutlu ve açık, Marmara ve Kuzey Ege ile Batı Karadeniz'in parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bugün hava sıcaklığının artarak mevsim normallerinin 2 ila 6 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Bu haftaya sıcak bir havayla başlıyoruz ancak daha sonra havanın serinlemesi bekleniyor. Yurdun özellikle batı bölgelerinde üç gündür sıcak bir hava hakim ve yağış görülmüyor. Bugün ve yarın da hava sıcak olacak. Öztel, "Bu iki gün için 'yazdan kalma günler' diyebilirsiniz. Çarşamba gününden itibaren sonbahar kendini hissettirecek" dedi.

HAVA 7-8 DERECE SOĞUYOR

İstanbul'da bugün hava güneşli, 25 derece. Çarşamba günü sıcaklıkların 18-19 dereceye düşmesi bekleniyor. Yer yer sağanak yağış geçişleri görülebilir. Sıcaklıkların 7-8 derece düşeceğini belirten Öztel, şunları söyledi:

"4-5 Ekim tarihlerinde bu beklediğimiz soğuma Marmara'nın da yükseklerinde kar yağma ihtimali vardı. Dün tahminlerde böyle bir durum vardı. Kartepe, Kartalkaya'da kar yağma ihtimali vardı. Bu sabah itibariyle o soğuma kendini biraz kuzeye çekmiş, şehirlerimize inmiyor. Bu çarşamba gecesi Marmara bölgesine yılın ilk karı yağdı diyebilirdik. Ama böyle bir durum şu anda yok. Ciddi bir soğuma var. Hava 7-8 derece soğuyor. Ege bölgesinde sıcaklıklar çarşamba günü 25 dereceye düşüyor. Akdeniz'de Adana bugün 35 dereceyi görüyor. Karadeniz'de hava parçalı bulutlu ve güneşli. Yarın parça parça yağmur geçişleri görülebilir. Ciddi sağanak bir yağmur beklemiyoruz. İç Anadolu'da Ankara bugün 28 derece. Yarından sonra 1-2 derece serinleyecek"


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap