SON DAKİKA



Haber > Magazin > Nilüfer: Otobiyografim ölünce yayınlansın

Nilüfer: Otobiyografim ölünce yayınlansın

28 Ocak 2023 Cumartesi - 10:11




'Dünya Dönüyor' 45'liği ile 1973 yılında başarılı bir çıkış yakalayan ünlü şarkıcı Nilüfer, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan sanatçı, son dönemde yapılan otobiyografik yapımları beğendiğini söyleyerek; "Proje gelirse değerlendiririm" dedi.





Türk Pop Müziği'nin ünlü ismi Nilüfer, geçtiğimiz Haziran ayında aralarında şarkıcı Asya'nın da bulunduğu arkadaşlarıyla Nişantaşı'ndaydı. Şarkıcı, bir restoranda dostlarıyla yemek yedikten sonra, mekan çıkışında yanına gelip yardım isteyen bir çocuğa 100 TL harçlık vermişti.

50 yıllık kariyerinde birçok hit şarkıya imza atan 67 yaşındaki Nilüfer, yaz tatili için kızı Nazlı ile Bodrum'a gideceğini söylemişti.

"HERKES NE İSTİYORSA ONU GİYSİN"

Sanatçı, son dönemde kadın şarkıcıların kostümleri üzerinden yapılan tartışmalarla ilgili soru üzerine şu açıklamayı yapmıştı:
Hiç o konuya girmem. Herkes kendi giydiğinden sorumludur. Herkes ne istiyorsa onu giysin, beni ilgilendirmez. Sanatçı niye örnek olsun ki; hem olsun hem de olmasın. Biraz karışık, tartışmalı bir konu. Bu çok spekülasyona açık bir konu, oralara dalmayalım.

"ARTIK TİKTOK'DA DA VARIM"

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü şarkıcı, kendi adına açılan Twitter hesabının sahte olduğunu ve kapanması için girişimde bulunduğunu açıklamıştı. Geçtiğimiz günlerde Tiktok hesabı açtığını dile getiren Nilüfer, "Twitter'daki benim hesabım değil, ama artık Tiktok'da da varım, yeni dahil oldum. Bütün dünya starlarının hepsinin bir Tiktok hesabı var, oradan işleriyle ve özel hayatlarıyla ilgili paylaşım yapıyorlar. Ben de orada olmayı uygun gördüm" şeklinde konuşmuştu.

Z kuşağı dahil tüm yaş gruplarına ulaşmayı istediğini söyleyen şarkıcı, "Tabii ki, 7'den 77'ye ulaşmaya çalışırım, yaptığım müziğin her yaş grubuna ulaşmasını dinlenmesini isterim" ifadelerini kullanmıştı.

"BELGESEL OLABİLİR"

Sanatçılatın hayat hikayelerinin beyazperdeye aktarılması hakkında ise Nilüfer, "Hayatınızın film olmasını ister misiniz?" sorusuna, "Belki bir belgesel olabilir ama çok doğru bir proje olması lazım, tabii sıcak bakarım" cevabını vermişti.

"ŞU AN ÖYLE BİR DURUM YOK"

Tüm bunların ardından Nilüfer, önceki gün yine Nişantaşı’nda bir restorandan çıkarken objektiflere takıldı. Gazetecilerle konuşarak son dönemde yapılan otobiyografik filmleri beğendiğini söyleyen sanatçı, şu ifadeleri kullandı:
Proje gelirse değerlendiririm ama şu an öyle bir durum yok. Geçenlerde ‘Acaba olabilir mi?’ diye konuşulmuştu. Yaparsam da ben öldükten sonra yayınlansın. Çekilen film çok gerçek olmalı.

"NEYSEM, OYUM"

Kendisini dinleyen yeni kuşağa ayak uydurmakta zorlanmadığını belirten Nilüfer, “50 yıldır nasıl yürüdüysem, öyle devam edeceğim. Zaten neysem, oyum. Tabii müzikte birtakım şeyler gibi değişiyor. İyiye mi kötüye mi gidiyor? O tartışılır... Konserlerimde görüyorum, 13-14 yaşındaki çocuklar geliyor dinlemeye ve bayılıyorlar şarkılara” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap