SON DAKİKA



Haber > Magazin > Nilüfer: Ben 25 yaşındayım!

Nilüfer: Ben 25 yaşındayım!

03 Ağustos 2023 Perşembe - 10:23




Nilüfer, önceki gün Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda müzikseverlerle buluştu. Usta sanatçı, sarkılarının yanı sıra seyircisi ile yaptığı sohbetle de keyifli dakikalara imza attı.





'Sensiz Olmaz', 'Erkekler Ağlamaz', 'Dönsen Bile', 'Son Arzum', 'Haram Geceler' ve 'Kavak Yelleri' gibi unutulmaz şarkılarıyla konsere başlayan Nilüfer, "Bu sene de buluştuk, çok şanslıyız. Her güne şükretmeliyiz. 51 yıldır şarkı söylüyorum, sizlerleyim. Ruh hiç yaşlanmıyor. Ben 25 yaşındayım. Yaşlanmaya da hiç niyetim yok. Z kuşağı ile de aram iyi, 50 yıllık şarkım ‘Son Arzum’u yeniden hit yaptılar” dedi.

"BANA SORULAR SORMANIZI SEVİYORUM"

Harbiye Açıkhava'da kendisini dinlemeye gelenlerle sohbet eden sanatçı, "Bana sorular sormanızı çok seviyorum. Her konserde, bu şarkıları bir ağızdan söylediğim insanlarla sohbet etmek, muzip tarafımı da gösterebildiğim samimi bir atmosfere tanıklık etmek beni çok mutlu ediyor" şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap