SON DAKİKA



Haber > Magazin > Nilperi Şahinkaya’dan leopar desenli kıyafet açıklaması

Nilperi Şahinkaya’dan leopar desenli kıyafet açıklaması

24 Mart 2021 Çarşamba - 12:38




Yasak Elma’nın güzel oyuncusu Nilperi Şahinkaya önceki gün City’s Nişantaşı’nda görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde leopar desenli elbisesiyle cesur pozlar veren güzel oyuncu, kendisine gelen eleştirilere yanıt verdi.





FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde Cansu karakterini canlandıran Nilperi Şahinkaya, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. 

Snob Magazin’de yer alan habere göre; alışveriş turuna çıkan güzel oyuncu, kendisini görüntüleyen gazetecilerle kısa bir röportaj gerçekleştirdi.

33 yaşındaki güzel oyuncunun AVM tarzı ve makyajsız oluşu dikkatlerden kaçmadı. Geçtiğimiz günlerde leopar desenli seksi kıyafetiyle verdiği cesur pozlarla gündeme oturan Şahinkaya, kendisine gelen eleştirilere yanıt verdi.

“İNSANLARIMIZ LEOPARI SEVİYOR BENCE..”

"O elbise bana sponsorum tarafından hediye edildi. O markaya jest olsun diye bu pozları verdim" diyen Şahinkaya, sözlerine şöyle devam etti:

“İnsanlarımız leoparı seviyor bence. O yüzden dikkat çekmiş olabilirim. Elbisenin siyah veya beyazını giysem bu kadar dikkat çekmezdim.”





Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap