SON DAKİKA



Haber > Magazin > Nikah yok ikiz var

Nikah yok ikiz var

25 Haziran 2013 Salı - 09:16




Evlenmeden çocuk yapanlar kervanına Nigar Talibzade de katılıyor. Ekim Alptekin'in, sevgilisi eski mankenden ikiz bebek beklediği iddia edildi.





BİR dönemin ünlü modelleri arasında yer alan Azeri asıllı Nigar Talibova, soyadını değiştirerek Talibzade yaptırmıştı. Yıllardır kabuğuna çekilen Talibzade'nin anne olmak için gün saydığı öğrenildi. İddialara göre 'Uçan Adam' olarak bilinen ünlü işadamı Ekim Alptekin ile aşk yaşayan Talibzade, birkaç ay sonra doğum yapacak. Yakın çevresinden edinilen bilgiye göre eski manken, ikiz bebek bekliyor. Henüz evlenmeyen Talibzade ve Alptekin'in ilişkisi geçtiğimiz günlerde Çeşme'de ortaya çıktı. SEVGİLİSİ HUZURSUZ OLDU Alaçatı'da baş başa yemek yerken görüntülenen sevgililer, konu hakkında suskun kalmayı tercih etti. İki saat boyunca romantik bir şekilde yemek yiyen çifte kumruların mutluluğu, gözlerinden okunurken Talibzade'nin karnının büyüdüğü dikkatlerden kaçmadı. Flaşlar patlarken ünlü manken objektiflere gülümsedi. Sevgilisi Alptekin ise bu durumdan rahatsız gibiydi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap