SON DAKİKA



Haber > Magazin > Nikah tarihleri belli oldu

Nikah tarihleri belli oldu

24 Mayıs 2021 Pazartesi - 13:58




Ebru Şahin, bir süredir beraber olduğu sevgilisi basketbolcu Cedi Osman'la evlilik kararı aldı. Çiftin, nişan ve nikah tarihleri de belli oldu.





Geçtiğimiz haftalarda ATV'de final yapan Hercai dizisinin başrolü Ebru Şahin, NBA'de Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman ile evleniyor. 25 Haziran'da Çeşme'de nişanlanmayı planlayan gözde aşıklar, müjdeli haberi şimdilik sadece yakın dostlarıyla paylaştı. 

Düğünü önümüzdeki seneye bırakmaya karar veren çiftin eylül 2022 tarihinde nikah masasına oturacağı iddia edildi. İddialara göre, ikiliyi ateşleyen Cedi Osman'ın annesi Binela Osman oldu.

Binela Osman'ın Ebru Şahin'le çok iyi anlaştığı ve oğluna "Bir an önce evlenin. Birbirinizi çok seviyorsunuz. Bekleyecek ne var?" diye baskı yaptığı da konuşuluyor. 

Aynı zamanda Şahin'in yaz sonunda ABD'deki sevgilisinin yanında kalmak için gelen yeni proje tekliflerini de değerlendirmediği öğrenildi.

Ebru Şahin: 18 Mayıs 1994 İstanbul doğumludur. İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi almıştır.

İlk oyunculuk deneyimini 2016 yılında rol aldığı Kan Parası filmi ile yaşamıştır. Ardından Babam filmi ve Savaşçı dizisinde rol almıştır.

Son olarak ATV ekranlarında yayınlanmakta olan Hercai dizisinde Reyyan karakterine hayat verdi.

Cedi Osman: (d.8 Nisan 1995, Ohrid, Makedonya), Anadolu Efes SK forması giyen basketbolcu. Oyun kurucu pozisyonunda görev yapmaktadır. Babası Türk, annesi Boşnak olan Cedi,1995 yılında Makedonya'nın Ohri şehrinde dünyaya geldi.Ailesiyle birlikte 1999 yılında Bosna-Hersek'in Saraybosna şehrine taşındı.

Hareketli ve hiperaktif bir çocuk olan Cedi'yi ailesi okuldan arta kalan zamanlarını değerlendirmesi için onu 6 yaşındayken KK Bosna kulübüne kayıt ettirdi. Saraybosna'da bir gün kulübünde basketbol oynarken EuroLeague takımı Efes Pilsen scout'ları tarafından izlenip keşfedildi ve daha sonra 13 yaşındayken ailesiyle birlikte İstanbul'a getirildi.

Türkiye'ye taşındıktan sonra Türk vatandaşlığına geçen Cedi, 2007 yılından itibaren Efes alt yapısında forma giymeye başladı. Ayrıca 2010 yılında yıldız takımla beraber Türkiye Yıldız Erkekler Basketbol Şampiyonası'nda şampiyonluk elde etti. Cedi, 2011 yılındaki Jordan Brand Classic Uluslararası Maçı'nda oynaması için çağırıldı

2014 Avrupa Sampiyonasi daEn iyi 5'ine secilidi ayrıca turnuvanın en değerli oyuncusu unvanını aldı. 2014-2015 sezonunda Anadolu Efes formasıyla ligde final oynama başarısını gösteren Cedi Osman, aynı sezon Türkiye Kupası’nı kazandı. 2015-2016 sezonun başında, Anadolu Efes, Pınar Karşıyaka'yı 76-74 mağlup ederek Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanmıştır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap