SON DAKİKA



Haber > Magazin > Nihat Hatipoğlu'na 'saç' ve 'Top sakal' sorusu

Nihat Hatipoğlu'na 'saç' ve 'Top sakal' sorusu

07 Haziran 2016 Salı - 10:17




Ramazan ayıyla birlikte programına başlayan Nihat Hatipoğlu'na ilk günden ilginç sorular gelmeye başladı.





Sultanahmet'te iftar programı yapan Nihat Hatipoğlu'na bir izleyici, "Saça şekil vermek caiz mi?" diye sordu, Hatipoğlu, "Caiz değil desem ne yapacaksın?" karşılığını verdi.

Ramazan ayının ilk gününde Nihat Hatipoğlu'na sorulan sorular yine Türkiye'nin dikkatini çekmeyi başardı. Hatipoğlu'na bir ilzeyici, 'Hocam saça sürüp şekil vermek, boyamak caiz mi?' diye sordu, Hatipoğlu ise gülerek, 'Caiz değil desem ne yapacaksın?' diye cevap verdi.

İZLEYİCİYE ALKIŞLATTI

Nihat Hatipoğlu'nun cevabı karşısında adeta şoka giren izleyici, kısa bir düşünme arasının ardından, 'Yapmam hocam diyerek karşılık verince.' Nihat Hatipoğlu genç izleyicisini tebrik edip, diğer seyircilere alkışlattı.

'UMARIM SAKAL YUKARI DOĞRU YAYILSIN'


Başka bir izleyici de Nihat Hatipoğlu'na 'Hocam top sakal bırakmak caiz midir?' diye sordu. Nihat Hatipoğlu ise İslam dinine göre sakalın nasıl bırakılması gerektiğini anlattı. Çember sakala gönderme yapan Hatipoğlu 'Umarım zamanla sakal yukarı doğru yayılsın.' dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap